Membekal makanan dan perkhidmatan katering untuk majlis perkahwinan, kenduri kesyukuran dan sebagainya hanya di KUALA TERENGGANU..

Sekapur sirih seulas pinang

Assalamualaikum semua...

Terima kasih kerana mengunjungi blog kami, kami mengalu-alukan kedatangan anda semua. Kami menyediakan perkhidmatan katering di sekitar Kuala Terengganu untuk semua majlis pada harga yang menarik dan citarasa yang lazat. Kepada semua pelanggan kami, kami ucapkan ribuan terima kasih atas sokongan anda...


Perkahwinan di Chendering, Kuala Terengganu

Salam,

Bertemu kembali dihari yang ceria dan penuh barakah. Alhamdulillah syukur ke hadrat illahi atas nikmat dan kurniaannya yang tidak terhingga. Selawat dan salam kehadrat junjungan nabi kita Nabi Muhammad S.A.W.

Kita masih lagi didalam mood perkahwinan dimana terdapat banyak undangan jamuan kahwin sekitar bulan september tahun ini. Pihak kami tidak terlepas menyempurnakan majlis perkahwinan anak lelaki kepada Encik Esmadee yang berlokasi di Chendering, Kuala Terengganu. Jika tuan/ puan/saudara pernah berkunjung di chendering, sudah pastinya pernah menikmati santapan Nasi Dagang yang berlokasi ditepi-tepi jalan utama dari Marang ke Kuala Terengganu.

Disamping itu lokasi chendering ini merupakan kawasan yang strategik sekitarnya untuk berkunjung dimana terdapatnya tempat-tempat menarik seperti Pusat Batik Noor Arfa, Kawasan lagoon kuala Ibai dan Pantai Chendering.

Antara gambar-gambar menarik sekitar majlis perkahwinan pasangan Muhammad Ezree Bin Esmadee & Fatin Syahira Binti Hashim yang diadakan pada Ahad (15/9/2013)  adalah seperti berikut:-Hari Raya Aidiladha semakin dekat.. Tempahan Masih DIBUKA. Jangan segan jangan malu untuk hubungi 0139748348 

Borang Pertanyaan

Name

Email *

Message *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...