Membekal makanan dan perkhidmatan katering untuk majlis perkahwinan, kenduri kesyukuran dan sebagainya hanya di KUALA TERENGGANU..

Sekapur sirih seulas pinang

Assalamualaikum semua...

Terima kasih kerana mengunjungi blog kami, kami mengalu-alukan kedatangan anda semua. Kami menyediakan perkhidmatan katering di sekitar Kuala Terengganu untuk semua majlis pada harga yang menarik dan citarasa yang lazat. Kepada semua pelanggan kami, kami ucapkan ribuan terima kasih atas sokongan anda...


Rezeki Ramadhan 2013

Assalamualaikum dan salam Ramadhan buat semua pembaca blog Ajyah Catering.Com. sahabat dan juga semua kenalan dan taulan yang disayangi walau di mana sahaja anda semua berada. 

Selamat menjalani Ibadah Puasa...

Semoga kedatangan bulan Ramadhan kali ini memberikan seribu kenerkatan kepada kita semua.. agar kita sama-sama dapat menjalaninya dengan penuh kesabaran dan keinsafan.


Di kesempatan bulan yang mulia ini, pihak kami dengan rasa rendah diri ingin memohon ampun dan maaf andai selama ini telah menguris hati mana-mana pihak.


Jalani ibadah puasa kali ini dengan penuh keinsafan dan dapat melaksanakan amalan yang dituntut di dalam bulan yang mulia ini dengan penuh sabar..  


Salam ukhwah buat semua..Pengurusan 

AjyahCatering.Com

TEMPAHAN DIBULAN RAMADHAN TAHUN 2013 


Untuk Tempahan Sila Hubungi 0139748348 (Kak Yah)

Borang Pertanyaan

Name

Email *

Message *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...