Membekal makanan dan perkhidmatan katering untuk majlis perkahwinan, kenduri kesyukuran dan sebagainya hanya di KUALA TERENGGANU..

Sekapur sirih seulas pinang

Assalamualaikum semua...

Terima kasih kerana mengunjungi blog kami, kami mengalu-alukan kedatangan anda semua. Kami menyediakan perkhidmatan katering di sekitar Kuala Terengganu untuk semua majlis pada harga yang menarik dan citarasa yang lazat. Kepada semua pelanggan kami, kami ucapkan ribuan terima kasih atas sokongan anda...


Kenduri Kahwin @ Chabang Tiga


"Ya Allah Ya Tuhan kami......kami memohon restuMU. Berkatilah majlis ini, limpahkanlah berkat dan rahmat atas pasangan suami isteri ini. Jadikanlah rumahtangga mereka aman dan bahagia dalam ketaatan terhadapMU. Kurniakanlah mereka anak yang soleh dan solehah serta berikanlah ketenangan kepada mereka didunia dan diakhirat. Sempurnakanlah agama mereka dengan berkat ikatan ini."

Selamat Pengantin Baru diucapkan kepada pasangan puteri bagi Haji Kamaruddin bin Abd. Rahman dan Hajjah Mariah binti Haji Yusoff iaitu Kamahazifah binti Haji Kamaruddin dengan Mohd Fairuz bin Haji Samsudin.

Borang Pertanyaan

Name

Email *

Message *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...