Membekal makanan dan perkhidmatan katering untuk majlis perkahwinan, kenduri kesyukuran dan sebagainya hanya di KUALA TERENGGANU..

Sekapur sirih seulas pinang

Assalamualaikum semua...

Terima kasih kerana mengunjungi blog kami, kami mengalu-alukan kedatangan anda semua. Kami menyediakan perkhidmatan katering di sekitar Kuala Terengganu untuk semua majlis pada harga yang menarik dan citarasa yang lazat. Kepada semua pelanggan kami, kami ucapkan ribuan terima kasih atas sokongan anda...


Periuk Nasi @ Biar Kecil Asal Berhasil


Prinsip ‘C’ pertama daripada 3C iaitu ‘Cook’ yang diajar oleh Datuk Dr. Rusly Abdullah@ Chef Li adalah asas kepada kami dalam pemilihan periuk nasi. Periuk nasi merupakan suatu elemen penting didalam penghasilan produk yang berkualiti. Produk yang berkualiti adalah kombinasi bahan-bahan yang mengikut piawaian/ standard. Kalau dahulu, penghasilan produk yang banyak memungkinkan kami menggunakan periuk nasi secara manual @ menggunakan kayu api. Tetapi sekarang, pemilihan dapur automatik adalah kehendak pasaran kini sejajar dengan era teknologi terbaru. Penggunaan 8 periuk nasi automatik oleh pihak kami boleh menghasilkan pengeluaran kepada 500 orang sesuai bagi majlis perkahwinan , majlis keraian dan sebagainya….

Think Small and Be Successful’


Borang Pertanyaan

Name

Email *

Message *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...