(Ajyah Enterprise TR0125481-W)

(Dimiliki oleh syarikat Ajyah Enterprise TR0125481-W)
Membekal makanan dan perkhidmatan katering untuk majlis perkahwinan, kenduri kesyukuran dan sebagainya hanya di KUALA TERENGGANU..

Sekapur sirih seulas pinang

Assalamualaikum semua...

Terima kasih kerana mengunjungi blog kami, kami mengalu-alukan kedatangan anda semua. Kami menyediakan perkhidmatan katering di sekitar Kuala Terengganu untuk semua majlis pada harga yang menarik dan citarasa yang lazat. Kepada semua pelanggan kami, kami ucapkan ribuan terima kasih atas sokongan anda...


About Ajyah Katering Kuala Terengganu


AJYAH KATERING menjalankan perniagaan perkhidmatan katering hanya di Kuala Terengganu sekitar tahun 1993. Sejajar dengan seruan kerajaan untuk meningkatkan penyertaan bumiputera didalam bidang perniagaan, ianya diasaskan oleh anak jati kelahiran kuala terengganu iaitu Haji Mohamad Bin Abd Rahman PPN,PJK .

Sebagai sebuah perniagaan perkhidmatan katering yang berpengalaman, AJYAH KATERING menerima tempahan makanan untuk majlis-majlis seperti berikut:-

• Majlis Perkahwinan
• Doa Selamat / Tahlil Arwah/ Akikah
• Jamuan Hari Raya
• Mesyuarat / Seminar / Kursus
• Pelbagai majlis lain

Kami juga menyediakan perkhidmatan sewaan set kanopi berserta scallop, kerusi-meja, pinggan mangkuk dan lain-lain yang berkaitan.

Borang Pertanyaan

Name

Email *

Message *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...